BEDENKTIJD
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening.


RETOUREN
Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht (tot 14 dagen na ontvangst) en u wilt de Scanmarker retourneren, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Volg de volgende stappen:

1. Print het retourformulier uit via onderstaande button ‘retourformulier’, en vul de gegevens in
2. Voeg het retourformulier bij het pakket (zorg dat de retourverpakking sterk en solide is zodat de inhoud niet kan beschadigen)
3. U stuurt het pakket op naar het volgende adres:

Naam : scanmarker.nl
o.v.v. : Retouren
Adres : Kiotoweg 723
Postcode : 3047 BG
Plaats : Rotterdam

Binnen 3 dagen na ontvangst wordt het aankoopbedrag teruggeboekt op uw rekening.

*Verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening

RETOURFORMULIERGARANTIE
Bij aanschaf van de Scanmarker ontvangt u een garantietermijn van 12 maanden. Onder de volgende voorwaarden geven wij garantie op het product: defecten van technische en elektronische aard, fabricagefouten. Voor de noodzakelijke arbeid of reparatie zullen geen kosten berekend worden.Vervanging of reparaties aan de Scanmarker verlengen het garantietermijn niet. 

Om gebruik te maken van de garantie vult u het contactformulier in met daarin uw persoonlijke (contact) gegevens en daarbij zo duidelijk mogelijk vermeld wat het probleem is.
SCANMARKER NEDERLANDKiotoweg 723


3047 BG Rotterdam


info@scanmarker.nl


KVK nr: 64173275

Stacks Image 712


© 2015 - 2018 Scanmarker Nederland